top of page
  • Forfatters billedeKristina Daley

Tilbud Nyfødtfotografering

Gældende marts 2023 frem til og med marts 2024
Nyfødte er nyfødte så ganske kort tid og den periode af både babys og jeres liv som familie, er fuldstændig magisk. Det her er en periode at betingelsesløs kærlighed, nervøsitet og udmattelse og glæde og forelskelse, babyduft og baby gråd og baby gylp. Som mor til tre ved jeg, at den periode har så mange forskellig følelser, som kan ændre sig fra minut til minut og de er alle smukke. Det er en periode i jeres og babys liv, der varer mindre end 8 uger og det er en periode som man mindes igen og igen resten af livet.


Fotografering i hjemmet


Babyer er smukke præcist som de er. I som ny familie er smukke præcist som I er. Jeg fotograferer jeres nye familie i jeres hjem, hvor baby kender duftene og hvor mor og far og evt. søskende kan slappe af. På den måde bliver fotograferingen en hyggelig og rolig oplevelse for alle. Da jeg kommer til jer, skal I ikke stoppe baby i autostol, pakke pusletaske og huske de 500 hundrede ting det kræver, at komme ud af huset med en lille ny baby. Med jeres hjem som baggrund foreviger vi ægte minder fra den her helt specielle første tid med jeres nye baby.


Tilbud i marts 2023 til og med marts 2024


Du får en nyfødt fotografering til normal pris, det vil sige 899 kr. Du skal købe filer og print til normal pris.Du får inden for et år efter fotografering af din nyfødte en gratis familiefotografering (print og filer skal købes) og efter din familiefotografering får du 1 valgfrit 18x24 cm print som du kan vælge frit fra enten dit nyfødte galleri eller din familiefotografering.

Din besparelse bliver 1649 kr.

Disse tilbuds fotografering kan bookes indtil udgangen af marts 2024 og familiefotograferingen skal være afsluttet senste ved udgangen af marts 2025.


Billederne vil blive brugt på min hjemmeside og på socialemedier.
Seneste blogindlæg

Se alle

Коментарі


bottom of page