top of page

Konfirmation

De unges store dag

Det er en kæmpe stor dag for de unge mennesker, men det er det også for forældrene og familien. Konfirmationen fortjener at blive foreviget så den store dag aldrig går i glemmebogen. Konformationsbilleder tages typisk på den store dag, men når særlige forhold gør sig gældende, kan det også ske på en anden dag. Det er dit barns behov der er i centrum. 

Tages billederne på selve dagen, foregår fotograferingen i umiddelbar forlængelse af selve den kirkelige handling. Fotograferingen kan foregå i nærheden af kirken, der hvor festen skal holdes eller et andet sted som I måtte ønske. 

Er I i tvil, så kommer jeg gerne med vejledning til, hvor fotograferingen kan finde sted.

I skal afsætte ca. 30 minutter til fotograferingen og ønsker andre familiemedlemmer også fotograferet, kan det tage et par minutter mere. 

Hvorfor en fotograf til konfirmationen?

Konfirmation er en særlig dag i en unges liv, hvor de træder ind i “voksenverdenen” og tager et skridt tættere på at blive uafhængige individer. Det er en dag, som både konfirmanden og deres familie vil huske resten af deres liv. Derfor er det vigtigt at dokumentere denne særlige begivenhed med professionelle billeder. Det er den første rigtigt store fejring af de unge mennesker. 

Professionelle billeder giver konfirmanden og deres familie mulighed for at bevare minderne fra konfirmationsdagen og en mulighed for at få smukke professionelle billeder af både konfirmanden alene, men lige så vigtigt, af familien samlet med konfirmanden.

Planlægger  du en konfirmation, bør du  overveje at få en fotograf til at dokumentere denne særlige dag. Konfirmationer bookes typisk lang tid forud for dagen, da fotografer hurtigt er fuldt booket pga. de få antal datoer konfirmationer falder på.

bottom of page