top of page

Familie og Børn

Autentiske billeder uden stive smil

Jeres familie fortjener at få smukke billeder , som viser hvem I er. Mine familiebilleder tages som udgangspunkt i naturen, men kan også tages hjemme hos jer. Jeg stiler mod at få de smukkeste billeder af din familie og dine børn, med ægte udtryk. Billedene skal vise bevægelse og personlighed, så I altid kan vende tilbage til dem og huske præcist hvordan det var.

Udendørsfotografering giver de smukkeste billeder og med den danske natur som baggrund, bliver de til minder som I vil elske for altid og jeg har mange smukke steder jeg kan foreslå til en familiefotografering. Ønsker I fotografering i hjemmet, får vi lavet smukke billeder med jeres eget hjem som baggrund, som vil give jeres børn smukke barndomsminder at se tilbage på.

En familefotografering vil altid indebære billeder af dine børn enkeltvis i tillæg til et hav af smukke familiebilleder.

Familiebilleder er vigtige

 Familiebilleder er en vigtig del af at bevare minderne og skabe en dokumentation af familiens liv og udvikling. Familiebilleder er en fantastisk måde at se tilbage på og mindes de øjeblikke, som familien har delt sammen.

En familiefotografering  fanger øjeblikke i familiens liv, som I kan vende tilbage til igen og igen som årene går og bevarer  vigtige milepæle såsom en nyfødt babys første tid i familien, et barns første skridt,  og familiens og børnenes udvikling gennem jeres liv . Husk at vi kun har dem til låns.

Vigtigheden af at få taget familiebilleder er svær at overvurdere. Her er en enestående mulighed for at alle familiemedlemmerne er med på billederne, som en del af jeres fælles historie.

bottom of page