top of page

Nyfødt fotografering

Fotografering af nyfødt baby

Der er ikke noget smukkere end en helt nyfødt baby. De behøver ingen gadgets og hårbånd og stakke af bøger at ligge på. Nyfødte skal fotograferes sammen med forældrene og evt. søskende - for det er  starten på den nye familie der skal foreviges. Nyfødt fotografering foregår i dit hjem inden for de første 8 uger. Hjemme kender baby duften og lydende og forældrene skal ikke stresse over, at skulle køre langt.

Du får de smukkeste, mest austentiske og stemningsfyldte billeder, taget lige der hvor I bor.

​Da jeg er igang med at opdatere mit galleri med nye billeder, har du mulighed for at få en ganske særlig pris på din nyfødtfotografering i en begrænset periode. ​

Fotografering af nyfødt hjemme - hvorfor?

Nyfødtfotografering i jeres hjem er en  vidunderlig måde at fange de første øjeblikke i et nyfødt barns liv og skabe minder, der vil blive  være til glæde for hele familien i mange år fremover. Den  første tid med en nyfødt i hjemmet er så ganske særlig og magisk og det er uanset om det er første eller 4. nyfødte i familien.

At få taget nyfødt billeder i  skaber en følelse af tryghed , ro og nærvær for både babyen og forældrene. Nyfødte bliver så hurtigt overvældet af nye omgivelser og indtryk og den første tid, skal være præget af tryghed og ro og kærlighed og forældrenes berøring. Forældrene er som regel også overvældede at den nye rolle og den nye familie og derfor er en fotografering hjemme, en mere afslappende oplevelse.

Nyfødtfotografering hjemme hos jer i hjemmet fanger de følelsesmæssige øjeblikke, som familien oplever i de første dage og uger efter fødslen. Det kan være øjeblikke med lykke, glæde og kærlighed, men også øjeblikke med udfordringer og usikkerhed. Disse følelser er en naturlig del af den nye families rejse, og at have dem fanget på billeder kan være en vidunderlig måde at mindes dem på og føle sig forbundet med dem i fremtiden.

Den første tid går så hurtigt og kommer aldrig tilbage.

bottom of page