top of page
Billede af Fotograf Kristina Daley ved Vesterhavet i klitterne

Om Kristina

selvpotrait-11.jpg

Jeg er gift men min canadiske mand, min soulmate, som jeg mødte på et bjerg i Australien. 

Jeg har tre smukke og vidunderlige børn, som er den direkte grund til at jeg har kastet min kærlighed over fotografering af børn og familier. 

MIn fritid bruges på alt det er er hyggeligt som hund og hest og yoga og selvfølgeligt min familie. 

Mit favoritsted i Danmark er Vesterhavet.

Jeg ser det som min vigtigste opgave at alle kan få smukke og autentiske billeder af de personer i livet der betyder allermest for dig. 

Mine billeder afspejler de personer jeg fotograferer i den tid jeg fotograferer. Man vil kunne se naturens farver og årstidens karakteristik i mine billeder og billederne tages med udgangspunkt i udtrykket af analog film- som jeg holder uendeligt meget af. 

Ingen smarte trends, bare tidsløse og klassiske billeder, der aldrig bliver forældede i deres udtryk.

Jeg startede min virksomhed i 2010 og har siden da fotograferet utallige familier, nyfødte, børn og bryllupper og arbejder målrettet mod at du får de smukkeste minder fra vores møde.  Med mine mange års erfaring vil jeg sørge for, at din fotografering ikke kun ender ud med smukke billeder, men bliver et dejligt minde i sig selv.

Jeg er livsstilsfotograf og elsker at forevige relationer, Ingen falske og stive smil, men ægte rå følelser. Den virkelige version af dem mit kamera peger på.

bottom of page