Om Kristina

Jeg elsker at fotografere mere end "bare" mennesket, jeg vil gerne have personlighed og relationer med, så mine portrætter fortæller en historie om dig og dem du elsker. Jeg tager ikke billeder der viser hvordan du ser ud, men smukke portrætter af hvem du er.

Fotografen ved havet

Min historie

Fotograf Kristina Daley

Jeg er mor til tre og gift med min soulmate, som jeg mødte på et bjerg i Australien. 

Jeg har altidt taget billeder og elsker at fastfryse tiden, så jeg kan gå tilbage og genopleve den på et senere tidspunkt.

Jeg elsker at fotografere mennesker i alle aldre, men jeg har i siden 2010 specialiseret mig i børn og familier og bryllupper. Jeg elsker at fotografere mere end bare personen. Jeg vil forevige personligheden, det der gør den enkelte helt speciel og unik. Uanset om jeg skal fotografere børn, familie eller bryllup vil jeg 

 gerne lære mine kunder at kende,høre om ønsker, interesser og personlighed, så jeg kan levere noget til dig, der virkeligt afspejler hvem du er. Min stil er ren og tager sit udgangspunkt i min kærlighed for analoge billeder, jeg er ikke til tidens trends, men til udtrykket der holder over årene,.

Jeg er bosiddende i Vejen og fotograferer i hele trekanstområdet.