top of page
  • Forfatters billedeKristina Daley

Hjemmefotografering af familienLad mig starte med at aflive en myte, man skal ikke have et BoBedre hjem for at kunne få smukke billeder hjemme. Hele ideen med at få foretaget en fotografering hjemme, er at man får smukke, intime og autentiske portrætter med eget hjem som baggrund.


Sort/hvidt billeder af en nyfødt der ligger tæt op sit mors brystDet handler om at indfange jer som familie, par eller nybagte forældre i jeres naturlige omgivelser.

Stuen, køkkenet, børneværelseat eller soveværelset – hvert rum i dit hjem fortæller en del af jeres historie. Vi planlægger fotosessionen sammen for at sikre, at vi fanger de særlige øjeblikke, der udgør jeres liv. Og lad jer ikke bekymre om lyset; vi finder det optimale tidspunkt, og jeg medbringer gerne en kæmpe reflektor for at optimere belysningen.


Hjemmefotografering af familien er ikke kun for de smukke øjeblikke, men også for de kaotiske og autentiske situationer. Det handler om at fange jer, præcis som I er, uden filter og uden kunstige scenarier.

Uanset om I er en stor familie, et kærligt par eller venter jeres første barn eller lige er blevet forældre, giver fotografering derhjemme jer mulighed for at skabe minder, der afspejler jeres unikke livsstil. Det handler ikke om at skabe en illusion af perfektion, men om at indfange jeres sande virkelighed.


Billeder af en sovende baby med sut  munden der ligger i sin mors arme


Lad os sammen skabe minder uden filter, fange essensen af jer og skabe billeder, der vil vække smil og minder i mange år fremover.


Collage af billeder taget i hjemme hvor den gennemgående karakter er en lille pige i en hvid kjole


Hjemmefotografering er et alternativ til dig, der gerne vil have at hele billedet fortælle en historie ved at de genkendelige ting fra hjemme naturligt indgår i portrætterne. Fotograferingen er et super alternativ til udendørsfotografering, især hvis det virker uoverskuleigt at få alle klædt pænt på, uden at de så også fryser. Stemningen er afsplappet og billeder bliver en reflektion af stemningen.


Der er mange fordele ved at hjemmefotografering. For det første er vi ikke afhængige af vejret, som jo af og til driller i vintermånederne i Danmark. I slipper for "ud af huset " stress og det ved jeg som mor, at man ikke skal undervudere og sidst men ikke mindst, så er børnene trygge hjemme i deres normal rammer.


Hvis du overvejer en hjemmefotografering og stadig er I tvivl så kontakt mig. Jeg vil vil gerne drøfte med dig om hjemmefotografering paser til dine ønsker og behov og måske give dig svar på nogle spørgsmål du ligger inde med. Det er altid helt uforpligtende.En familie på fire sidder på gulet et smukt og minimaltistisk børnevælelse


Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page