top of page
  • Forfatters billedeKristina Daley

Livsstilsfotografering

Hvad er det egentligt?Min ældste datter er 20 år. Jeg kan slet ikke forstå hvor tiden er blevet af. Jeg kan stadig huske hendes sjov grin da hun var omkring de 6 mdr. Hvordan hun lavede troldeansigt da hun var omkring 1 år gammel, hendes trodsige lille ansigt da jeg kom hjem med hendes lillebror da hun var 2 år. Jeg kan huske meget – men meget er også glemt. Jeg husker alle tre børns barndom i brudstykker, nærmest som billeder.

Jeg står nu et sted i livet, hvor mange småbørns forældre slet ikke kan forestille sig at være. Børnene er ved at være store, de kan næsten alle klare sig selv og nogle gange ser jeg ikke de to store i flere dage af gangen.

Jeg har ikke vænnet mig til det.

En familie  med to børn sidder tæt sammen med naturen som baggrund


Hvis jeg skulle mig selv et råd, fra det sted jeg nu står i livet, tilbage til dengang mine børn var små, så ville det være ”pyt med perfekt”. Familier er ikke perfekte, familier er rodede og fulde af liv og larm og glade dage. De er som regel også fyldt med kram og kys og grin og fnis – og det kan ikke undgås at der nogen gange er arrighed og sure mine. Det er alt sammen perfekt. I er perfekte.


Mine billeder skal ikke vise hvordan I ser ud, de skal vise hvem I er. I skal kunne genkendes jeres legende natur, jeres børns grin, jeres kærlighed til hinanden og jeres børn, når I engang sidder det samme sted som mig. Billederne skal få jer til at føle og genopleve hvordan det føltes, at kunne løfte sig barn højt op i vejret, små tykke baby arme der holder ved en, små runde og bløde kinder man kunne kysse. Jeres families forhold skal dokumenteres og hyldes.

Smilende lyshåret pige der krammer sin far og smiler ti kameraet over hans skulderFordelen ved livsstilsfotografering?


Det går hurtigt, det er sjovt og der er ingen stress.

Vi aftaler i forvejen hvor fotograferingen skal foregå og jeg har faktisk mange lækre og smukke steder, som jeg kan foreslå. Er fotograferingen af en nyfødt, så bliver det hjemme hos jer.

Jeg foreslår forskellige steder, afhængig af årstiden. Jeg har lokationer som egner sig til fotograferinger hele året, hvor der altid er lå og hvor naturen tager sig lige godt ud, om det er juli eller februar.

Jeg guider gerne i forhold til hvad man skal have på, hvilket også er årstid bestemt. Jeg vil være så kæk at anbefale min egen blog post om netop hvilket tøj man skal vælge til fotografering.


En fotografering kan gøres på ca. 45 minutter. Da jeg ofte syntes det giver lidt mere variation i billederne af skifte mellem flere forskellige steder inden for ganske kort gå afstand, vil det maks. tage 60 minutter fra mødet ved bilen og til vi er tilbage igen. På den tid kan jeg fotografere jer i mange forskellige smukke sitautioner og få en masse smukke billeder, med forskellige udtryk. Vi fårr ømhed, kærlighed, leg og grin og alt der imellem med.


Hvordan opleves det som kunde


Tak for skønne billeder, Kristina 😍 Det var jo totalt hyggeligt at blive fotograferet (udover småregnen, selvfølgelig 🤣), og det føltes mere som en slags guidet familietur ved Syvårssøerne end en "stil dig op og se præsentabel/afslappet/nydelig ud' session. Well done 👏👏 Vi kunne godt gå hen og blive afhængige af dén foto oplevelse
Sort og hvid billede af en famile der sidder og ligger i naturen. Barn og far krammer, mor smiler til kameraet med lille barn i  forgrunden.

Hvad får man ud af en enkelt fotografering?


Efter endt fotografering bliver I præsenteret for et smukt galleri af jeres billeder. Jeg garanterer 25 billeder vil der langt flere skønne unikke billeder af vælge imellem.

Jeg sælger filer i pakker og til hver pakke hører et gavekort, som kan bruges i shoppen, men det er selvfølgeligt også muligt at få smukke kanvas, aluimiums print mm. Er du nysggerig på hvad det koster at blive fotograferet, så kan du finde mine priser på fotografering, filer og produkter ved at følge linket.


Hvis du er til naturlige billeder, hvor familiens særlige forhold til hinanden får lov at træde i forggrunden, så er det her fotograferingen til dig.


Så kan jeg svare på hvad livsstilsfotografering er? Ikke helt faktisk. Jeg tænker det er et opgør med familiefotografering som vi kender dem fra f.eks. studie eller vores barndom, hvor alle sidder stift og kigger ind i kameraet. Det klassiske familie portræt har absolut sin plads og kan være uendeligt smukt - og i hver fotografering vil der også være mindst et klassisk familie portræt - et som bedstemor og bedstefar og olderne vil elske. Det er er mit mål er, at I går derfra både en masse skønne autentiske billeder rigere, men også rigere på en dejlig oplevelse som munder ud i resultat, hvor I genkender jeg selv som familie.

Tro mig, du vil elske de billeder til dig selv og dine børn vil kunne se på dem når de er voksne, og huske følelse af at være barn I jers familie.
Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page