top of page
  • Forfatters billedeKristina Daley

Tilbud på Familie-, Børne- og Graviditetsfotografering i uge 42!

Efteråret er her, og det er den perfekte tid til at forevige de smukke øjeblikke, som denne sæson har at byde på. Hvad kunne være bedre end at skabe varige minder med din familie, fejre skønheden i forventningens glæde eller fange børnenes legende sjæl? Jeg har det ideelle tilbud til dig: Efterårsfotografering til kun 900 kr., inklusive fotografering og 3 filer! Men det bliver endnu bedre - du har mulighed for at tilkøbe ekstra filer til kun 400 kr. pr. styk, en besparelse på 200 kr. pr. fil!

Du har også mulighed for at købe et stort udvalg af meget smukke print produkter.


Fotografering foregår i Lindknud (6650 Brørup). Det præcise sted meldes ud ugen før.En familie der står i en skov. Mor og far bærer på deres børn og smiler til hianden


Investér i minder

Fotografering er mere end bare et billede; det er en investering i minder, der vil vare evigt. Med mit efterårstilbud kan du skabe smukke billeder, der fanger øjeblikke, du vil værne om for altid. Uanset om det er en sjov leg i naturen med børnene, eller et ømt øjeblik i din graviditet, er det vigtigt at huske og dele disse stunder.En sjov oplevelse for hele familien

Fotografering behøver ikke at være en stiv og kedelig affære. Det er en sjov oplevelse for hele familien, hvor I kan lade jer rive med af efterårets farver og stemning. Jeg har mange års erfaring og sørger for at skabe en en afslappet atmosfære, der lader og glæde skinne jeres personlighed og forhold til hinanden skinne igennem, så I får smukke autentiske minder.

Fotograferingen tager max. 30 miutter.
gravid kvinder går i et lynglandskab

Bedsteforældre gaven

Jeres smukke billeder kan være den perfekte gave til bedsteforældre. De vil elske at have Smukke familie og børnebilleder som en påmindelse om den glæde, som deres børnebørn bringer ind i deres liv. Det er en gave, der vil værdsættes i årene, der kommer.

Hvordan booker du din tid?

  1. Find en ledig tid: Du kan finde ledige tider på denne side https://www.kristinadaley.dk/tilbud-og-events

  2. Kontakt mig for at lave en aftale: Beløbet betales forud for dagen.

  3. Fotosessionen: Vi får taget smukke billeder på den aftalte dag og jeg udvælger og redigerer de smukkeste, som I får præsenteret i jeres helt eget smukke galleri.

  4. Billederne Er dine: Du får 3 højtopløselige digitale filer inkluderet i prisen. Ønsker du flere, kan du tilkøbe dem til en fantastisk pris!

Tiden er inde til at fange efterårets magi og skabe smukke minder. Kontakt mig i dag, og lad mig hjælpe dig med at skabe billeder, skabe uvurderlige minder mange år fremover.


Tilbuddet gælder kun i uge 42 og der er begræsende ledige tider.

Seneste blogindlæg

Se alle

Комментарии


bottom of page