top of page
  • Forfatters billedeKristina Daley

Sommer mini fotografering

27. maj I lindknud (6650 Brørup). Fotografering kun 299 kr.Her er din chance for at få taget smukke billeder af dine børn elle din familie til den lave pris af 299 kr. Hvorfor ikke kombinere og få taget både billeder af børnene og familien.

En fotografering tager ca 20 minutteor og du vil efterfølgende blive præsenteret for et smukt galleri med de bedste og fuldt redigerede billeder fra din fotgrafering.Smuk familie der står tæt sammen i naturen

Er det lang tid siden at der er blevet taget billeder af dine børn eller jer alle som familie, så er det her den oplagte mulighed.

Print og filer købes til normal pris.

Ingen ledige tider

En minifotografering af børn og familie er en værdifuld investering. For det første er minder i form af billeder noget, der varer evigt. Tiden går så hurtigt, og før du ved af det, vil dine små poder allerede være vokset op og flyttet hjemmefra. Ved at fange øjeblikke i smukke fotografier kan du bevare disse minder for altid og se tilbage på dem med glæde og nostalgi.

En minifotografering er også en fantastisk måde at dokumentere og fejre jeres unikke familiedynamik på. Det er en mulighed for at indfange jeres personligheder, bånd og kærlighed i billeder, der kan deles og værdsættes af både jer og jeres kommende generationer. Disse billeder kan fortælle jeres historie og vise jeres familie som den er. Og ja, alt det kan faktisk fanges på bare 20 minutter.

Familiebilleder er en visuel påmindelse om, hvad der er vigtigt i livet og en dokumentation af jer som familie. investerer i noget, der aldrig kan erstattes - minderne og øjeblikkene, der udgør jeres familieliv. Disse minder er uvurderlige, og når I ser tilbage på dem om mange år, vil I være taknemmelige for de billeder, I har. Det her er den oplagte anledning til at få alle familiemedlemmer samlet på en række billeder - også hjemmefotografen.


Har ud aldrig fået fotograferet dine børn eller din familie, er en minifotografering den perfekte start.
Ønsker du allerede nu at booke en tid eller har du spørgsmål, så kontakt mig via min kontaktside.

Jeg glæder mig til at se dig og dine.
Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page