top of page
  • Forfatters billedeKristina Daley

Portrætter og portvin

Jeg afholder her i løbet af vintermånederne, efter jul, en dag med gratis fotografering.

For at kunne deltage skal du være over 30 år og have lyst til at blive fotograferet og tilbringe et par time sammen med 5 andre kvinder.


Fotografering foregår på min adresse (6650 Brørup) og du skal ikke betale noget for at deltage, faktisk får du 1 weboptimeret fil( ikke fremkaldebar) med, uden beregning. Der er absolut ingen købetvang, men du har selvfølgeligt mulighed for at købe dine billeder efterfølgende, til mine normale priser.


Hvad kan billederne bruges til?


Billeiderne kan bruges til hvad, du måtte ønske at bruge dem til. Du vil få headshots og halvprofil billeder i farve og sort/hvid, som kan bruges som billeder på et cv, hjemmeside, Facebook, Instagram, Linkedin og alle steder, hvor du ønsker at dele dem. Er du mere til print? Så kan du købe dem til dig selv, eller nogen du holder af.Headshot af kvinde


Hvem er eventet rettet mod?


Det her event er perfekt til dig, som elsker at blive fotograferet, til dig som aldrig har prøvet det og er usikker på, om det er noget for dig og til dig, som er overbevist om, at du ikke er "fotogen". Du skal komme med et åbent sind og lysten til at tilbringe lidt tid sammen med andre kvinder, med samme eventyrlyst og du behøver ikke engang kunne lide portvin.


Whats the catch?


Jeg skal have lov til at bruge dine billeder i min markedsføring. Jeg har gjort det til mit personlige mål, at kvinder over 30 år skal have billeder af dem selv. Kvinder over 30 år er smukke, de har livsserfaring og karakter og fortjener smukke fotografier af dem selv. Hvis ikke for dig, så få dem for din families skyld. Vi kvinder bliver ikke fotograferet nok, vi er ofte dem der tager billederne af mænd og børn og familie. Derudover lever vi desværre i en tid, hvor vi bliver bombarderet med, at skønhed kun er noget man har hvis man er ung og slank og perfekt. Alle kvinder er smukke, uanset at man har passeret de 30 år, uanset om man vejer over eller under det "ideelle"og man har grå hår og smilerynker. Portrætter er den bedst både at se dig selv igennem andres øjne, en som ser dig uden din egen selvkritiske granskning.Branding portræt af kvinde ved havet


Usikker på beklædning til dine portrættter?

Det vil jeg gerne hjælpe med.


Det er vigtigt at tænke over, hvad dine billeder skal bruges til? Er du jobsøgende, eller skal billederne bruges til markendføring af dig eller din virksomhed? Du skal tæke over hvordan du gerne vil fremstå der, hvor din billeder skal bruges. Der er stor forskel på om man er stutteri ejer eller arbejdssøgene økonom.

Du skal komme med flere forskellige muligheder. Variation er så vigtig og det er vigtigt at du føler dig godt tilpas i tøjet. Når vi føler os godt tilpas, ser vi bedre ud. Det er faktisk ret simpelt.

Som en helt generel hovedregel er tøj med meget print ikke godt. Det stjæler fokus på modellen og forvirrer øjet. Simpelt er oftest det stærkeste udtryk. Fede jean, en lækker t-shirt eller sweater/skjorte kan se fuldstændigt fantastisk ud.

Jeg tager gerne en snak med dig før dagen.Personlig branding billede af kvinde


Er du interesseret?

Så skynd dig at sende mig en mail.


5 deltagere til dagen, er hvad der er plads til. Først til mølle gælder.

Jeg forventer at eventet afholdes enten midt januar eller i begyndelsen af februar og det bilver med sikkerhed en lørdag eller en søndag. Hvis du allerede nu skriver, får du besked om datoer og tidspunkt, så snart der er fastlagt.

Jeg er sikker på at det bliver en nogle skønne timer i interessant selskab og du riskierer ikke noget ved det, kun et par timer af din tid.

Seneste blogindlæg

Se alle

Comentários


bottom of page