top of page
  • Forfatters billedeKristina Daley

Parfotografering

Parfotografering vinder lige så langsomt frem i Danmark og det er der en god grund til. Kærligheden skal dokumenteres og fejres og hvordan gør man det bedre, end at forevige jer sammen, som I er.

Er parfotografering noget for jer?


Hvis I er kærlige, glade og fuld af godt humør og kærlighed til hinanden, så er svaret ja!

Parfotografering har ikke nogen alder men man får mest ud af det, hvis man går ind i oplevelsen med et åbent sind og lyst til at udfolde sig. Parportrætter er intime, intense og skal fyldes med jeres stemning og alt det, der viser hvem I er.


Ungt kyssende par siddende i smuk skov af Vejen fotograf Kristina Daley

Billeder af ungt par i omfavnelse i en skov af Vejen fotograf Kristina Daley


Vær jer selv


En parfotografering skal være let som leg. I skal være jer selv og næsten glemme min eksistens. Jeg guider jer til nogle situationer, som ser godt ud på billeder og så lader vi ellers situaitonen tale for sig selv. For at få de smukke billeder, skal I være villige til at give af jer selv og komme lidt ud af komfort zonen - men det er det hele værd. Jeg vælger et sted til fotograferingen, hvor der er en god chance for, at der ikke vil være andre eller kun ganske få.


Hvor finder fotograferingen sted?


Parfotografering kan finde sted de fleste steder. Hvis I bor lyst med et godt naturligt lys, kan det være hjemme i stuen eller køkkenet. Fotografering i jeres hjem giver nogle smukke og meget intime og fine billeder. Fotograferingen kan også finde sted udenfor på en lokation som vi vælger. Den fotosession jeg viser her, er taget ved Syvårssøerne, som er ufatteligt smuk og har et næsten nordamerikansk udtryk og derfor giver nogle helt fantastiske fotografier. Rømø er et af mine absolut favoritsteder i verden at fotografere. Næsten uanset hvilken årstid vi har, giver Rømø bare det smukkeste lys og med den lidt rå og barske natur, vind i håret, klitter og åben himmel, giver det er helt unikt fint og meget nordisk udtryk til jeres fotografering. Goldehour - altså tiden omkring solnedgang giver de smukkeste billeder, uanset hvilken årstid I vælger.


Hvad får I med fra dagen?


I får dejlige minder med fra dagen, som vil vare for altid. En parfotografering er en fin og smuk oplelvelse og en fejring af jer og jeres kærlighed. Efter endt fotogra. fering redigerer jeg jeres billeder og derefter præsenteres de for jer i et smukt online galleri og så kan I udvælge præcist der fra jeres fotografering, som I elsker allermest. Parfotograferinger egner sig særligt godt til at få lavet i et album eller få lavet smukke print, som kan hænge på jeres væg. Jeg vejleder gerne om de forskellige muligheder der findes, så vi finder præcist det, der passer ind til jeres hjem og til jeres ønsker og behov. Jeg garanterer at der mindst er 25 billeder af vælge i mellem.

Stemningsfyldt sort/hvid portræt af ungt par i skov af Vejen fotograaf Kristina Daley


Hvad koster en parfotografering?


Selve fotograferingen koster 899 kr. + kørsel. Forud for fotograferingen mødes vi ca. 1/2 time via videmøde , så vi kan hilse på hianden og få en fornemmelse af hinanden . Det er vigtigt for mig, at forstå præcist hvad I øsnker at få ud af jeres fotografering og det giver os en god anledning til, at se hinanden i øjnene og lære hinanden lidt at kende. Vi aftaler tid og sted, tilpasset jeres ønsker og det sted i vælger.

Fotograferingen tager ca. 1 til 11/2 halv time. Efter endt fotosession, redigerer jeg alle billeder til jer og lægger dem i et online galleri, som kun I kan se. Derfra vælger I, hvad I vil have med fra jeres parfotografering.

Digitale filer kan købes i pakker og alle pakker kommer med et gavekort til produkter. Album, kanvas, billeder i rammer, aluminiumprint kan købes i shoppen. Den mindste pakke indeholder 5 højresolutions digitale filer og i den største pakke får du alt fra dagen, inkl. dit slideshow. Der er en mulighed til netop jeres ønske og behov og budget.Ungt par der sidder og omfavner hiannden i en skov af Vejen Fotograf Kristina Daley

Jeg håber på at se jer til en fotografering hos mig og sidder I og er stadig i tvivl, så kontakt mig. Jeg vil gøre mit bedste for at besvare alle evt. spørgsmål.


コメント


bottom of page