top of page
  • Forfatters billedeKristina Daley

Minisessions 2023

Opdateret: 1. mar.

Så er det tid til årets minisessions og de afholdes på tre datoer i april.

Mandg d. 3.4 om formiddagen, tirsdag d. 4.4 om eftermiddagen og sidst men ikke mindst 2. påske dag om formiddagen 10. april.)Familie på et tæppe med en skov som baggrund.


Hvad er en minisession?


En minisession er en kondenseret og super hurtigt og stresfri fotografering. Du skal afsætte 20 minutter af din tid og så får vi så mange skud i kassen som vi kan - og det ikke så få.

Du vil blive præsenteret for dine billeder i en online galleri, hvor du så kan udvælge 3 højresolutionsfiler, som du kan printe til dig selv eller bedsteforældrene, dele på Facebook, Instagram og hjemmesider mm.


Hvem kan jeg få fotograferet?


En minisession kan bruges til barn/børn og familiefotografering. Der er ikke mulighed for at inkludere andre end børn og forældre - det tillader tiden ikke.
Smuk familie fotograferet foan nogle grantræer. Mor holder datter og far holder søn.

Hvad koster en sådan minisession?


Det koster 1500 kr. for en fotografering inkl. 3 filer, som du udvælger blandt mindst 10 fuldt redigerede billeder. Normal prisen er 2699 for fotografering og 3 filer.


Er der mulighed for at købe flere billeder?


Ja du kan vælge at tilkøbe ekstra filer end de tre der er inkluderet i prisen. Ekstra filer koster 400 kr til minisession (normal pris 600 kr. ). Der kan selvfølgeligt også købes print, kanvas mm.


Lille pige er omfanver sin far og smiler til fotografen

Hvordan sikrer jeg mig en plads?


Jeg har kun de tre dage med miniesessioner, så kontakt mig og book dig ind på en tid som passer dig og dine. Fotograferingen kommer til at foregå ved Syvårssøerne/Frederikshåb plantage, så det kunne være oplagt at gøre dagen til en dejlige familie udflugt, men en gåtur i den smukke natur.

50 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page