top of page
  • Forfatters billedeKristina Daley

Kvinde portrætter - Branding


Personlig branding billede af en kvinde ved Syvårssøerne af Vejen fotograf Kristina Daley

Jeg har i lang tid haft en drøm om at fotografere kvinder. Kvinder er smukke, livsbekræftende, modige, stærke, bløde, klog, eftertænksomme og ofte, desværre alt for beskedne og tvivlende over eget værd. Det ligger i mange af os. Er vi gode nok som kvinder, arbejdstager, mor, partner, veninde. Dertil kommer at lever i en tid, hvor alt over 25 år anses for at være gammel.

Her kommer dit realitets tjek. Du er ikke for gammel eller uværdig til at få taget smukke portrætter. Aldrig. Uanset om du er 18 eller 98 år, er du smuk og du fortjener smukke billeder. Dine børn og din parter fortjener at du får lavet smukke portrætter.



Portræt af en kvinde siddende på en bænk ved Syvårssøerne af Vejen fotograf Kristina Daley

Linda var frisk på en fotografering og vi mødtes ved Syvårssøerne en dag i oktober og der var en fantastisk fotografering. Linda er sød og underholdende, klog og med et gå på mod, som jeg misunder hende. Powerkvinde af den lattermilde slags.



branding billede af en kvinde i et skovområde ved Syvårssøerne af Vejen fotograf Kristina Daley

Hvis du har brug for personlige branding billeder til din virksomhed, dit cv, linkedin, Facebook, Instagram eller hjemmeside, så er det nu du skal slå til. Jeg booker til en særlig lav introduktionspris fra oktober til marts måned. Du får fotografering på valg frit sted inkl. 15 højresolutions billeder til kun 2500 kr inkl moms. (normal pris ved porrætfotografering 4399 kr.) Fotograferingen kan bestå af både onlocation fotografering og fotografering med sort eller hvis baggrund. Book nu, for at sikre dig en plads.



Bilelde af en kvinde på en bænk ved Syårssøerne af Vejen fotograf Kristina Daley




Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page