top of page
  • Forfatters billedeKristina Daley

Hvad koster en fotografering?

Og hvad får man for pengene?


De to spørgsmål er dem jeg oftest får fra mine kunder, første gang de booker en tid.


En fotograf der tager et billede af en far på en strand, der holder sin baby højt op i luften


Mine fotograferinger er delt op som to betalinger. Den ene betaling er betaling for selve fotograferingen + evt. kørsel. Pris afhænger her af, hvad der skal fotograferes og dækker min tid, forberedelse og mailkorrespondance og evt. samtaler, fotografering, redigering, udarbejdelse af slideshow og galleri mm.


Herudover kommer prisen for de billeder du gerne vil have med. Jeg tilbyder to forskellige løsninger.

  1. Den mest populære model. Her får du billederne fra din fotografering præsenteret i et flot online galleri og i første omgang bliver billederne præsenteret for dig i et smukt slideshow, så du får en flot præsentation og en mulighed for at se, hvad dit galleri indeholder af billeder. Når dit slideshow udløber vælger du så, hvilken pakke du helst vil have. Mine pakker hedder 5 filer, 15 filer og den sidste indeholder alle filer + slideshow. Uanset hvilken pakke du vælger for du i tillæg til filerne gavekort til at få print med fra dagen. Gavekortets størrelse afhænger af hvilken pakke du vælger og beløb er fra 500 kr. til 1200 kr. Så du får ved køb af den store pakke alle filer + slideshow og for 1200 kr. print i prisen.


2. Køb af print og produkter


Hvis du efter gennemsyn af dit galleri ved, at du gerne vil have print, fotoalbum, kanvas, forstørrelser eller specialprodukter og ingen filer, så er der selvfølgeligt også mulighed for det. Prisen her afhænger her helt af, hvad du ønsker dig. Priserne på print kan du finde her


Som fotograf er det vigtigt for mig, at du ved at du kun betaler for det du du vil have og derfor skal valget om hvad du køber, først træffes når du har set resultatet.


Din fotografering kan blive endnu billigere!


Fra. 1 juni 2024 giver jeg 15% rabat på filer hvis du i din kontrakt giver tilladelse til, at billederne må fremvises på Instagram, Facebook, hjemmeside mm. Det betyder faktisk at du kan spare op til 750 kr. ved købe af samtlige filer og samtidigt beholde gavekortet på 1200 kr. som kan bruges til print, kanvas og specialprodukter. Ved køb af de mindre pakker beregnes prisen ud fra pakken pris.

Før fotografering skal en kontrakt udfyldes og der tager du stilling til, om jeg har tilladelse til at fremvise dine billeder eller ej. Ved samtykke til fremvisning fratrækkes de 15 % på dit køb af filer.

*Rabatten gælder ikke for bryllupper.Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page