top of page
  • Forfatters billedeKristina Daley

En portrætsession fra modtagerens perspektiv.

Det er en investering at hyre en fotograf til at forevige jer. Fotografering er en investering af den større slags og kræver ofte samme overvejelser som købet af det nyeste Apple produkt. I bund og grund kan man godt leve uden, ikke? Men alligevel vil man gerne have det, man syntes det kan give en lidt glæde i livet, lidt luksus og vi er alle fascinerede at det seneste nye. Modsat den nye Iphone14, så varer billeder noget længere og selve om jeg er biased, vil jeg også påstå at investeringen også bringer glæde i en del længere tid, end den nyeste Iphone. Billeder kan du tage frem igen og igen og det har fastfrosset en vigtig tid i dit liv.Fotografiets magi


Fotolgrafier kan noget helt særligt. De kan forstærke og genskabe minder og minde os om en tid, som aldrigt kommer tilbage. Uanset om fotografen har foreviget dit bryllup, din familien, jeres kærlighed i en parfotografering, en konfirmation eller portrætter af dig, så er den tid væk - for evigt. Det at have billeder af disse særlige tidspsunkter i livet er uundværligt. Billeder kan fortælle historien om dig og dine, til generationer efter I er væk.

Hvor lang tid tror du din Iphone14 holder?


En kundes billeder, tanker og oplevelse


Ditte kontaktede mig, for at få foreviget hendes familie, som pga. tragiske omstændigheder så anderledes ud, en den gjord engang. Ditte havde kærligheden igen og det var værd at fejre og dokumentere.Ditte er selv en fantastisk fotograf og det er altid spændende at lave portrætbilleder til en, som selv kan. Ikke desto mindre havde vi nogle fantastiske timer, som endte ud i nogle meget smukke billeder.

Ditte har meget præcist fået skrevet, hvorfor kun valgte en fotografering og hvilke tanker hun gør sig om netop det, at hyre en fotograf.

Seneste blogindlæg

Se alle

Bình luận


bottom of page