top of page
  • Forfatters billedeKristina Daley

Drone fotografering

Jeg er blevet spurgt et par gange, om jeg bruger min drone til fotografering af mennesker også. Svaret er ja! Jeg har købt dronen til mit firma, til at udføre de opgaver som jeg ikke selv kan. Jeg kan f.eks. ikke flyve og kan derved heller ikke få et fugleperskektiv de fleste steder.Drone foto af bindeballe ved solnedgang


Skal man betale ekstra for dronebilleder?


Nej, det skal man ikke. Drone billederne og evt. film indgår i galleriet på lige fod med alle de andre billeder du finder derinde og koster hverken mere eller mindre end dem, jeg tager med kameraet.

Jeg bruger dronen til familiefotograferinger og fotografering af børn og par , der hvor det giver mening og det betyder, at jeg som regel har den med. Det er ikke alle steder man må flyve med drone, så der vil være steder og tidspunkter hvor det ikke kan lade sig gøre og også fotograferinger, hvor jeg vurderer at det ikke passer ind.


Er dronen altid et tilbud til f.eks. en familiefotografering?


Nej, som kunde må du meget gerne ønske at den kommer med og så vil jeg i videst omfang forsøge at gøre det muligt, men det bare ikke altid at det kan lade sig gøre. Om dronen kan komme i brug afhænger meget af vejret, da dronen ikke tåler vind over 10 m/sek eller regn og sne. Derudover er der steder, hvor det som før nævnt ikke er lovligt at flyve den (omkring lufthavne, tæt på beboelse og veje mm) og så er det ikke altid det giver mening.

Drone foto af Bindebllae ved solnedgang om vinteren

Så hvis du ved din næste familiefotografering tænker at du gerne vil have nogle lækre og anderledes billeder at vælge i mellem, skal du endeligt bare spørge om jeg vil tage den med.

P.S ungerne syntes det er mega sjovt.

P.P.S Bivirkningen er, at nogle kunne finde på at plage om at få en.
Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page