top of page
  • Forfatters billedeKristina Daley

Branding af dig og din virksomhed


Branding portræt af en smuk unde kvinde ved klitter af Vejen fotograf Kristina Daley

Hvis der nogensinde har været et tidspunkt til at sætte ind med branding af den lille virksomhed er det nu. Små virksomheder er alle i skrap konkurrence om kunderne og har brug for at skille sig ud af mængden. Personlige branding billeder er din måde at være synlig der, hvor kunderne er og din måde, at fortælle om HVORFOR du sælger hvad du gør, lige så meget som at fortælle hvad du sælger. Hvorfor er det vigtigt?

Små virksomheder er ofte drevet af en selvstændig der brænder for det. Mange af disse virksomheder er drevet af kvinder - som jeg selv, og personen bag produktet er for kunderne ofte lige så vigtig, og nogen gange mere vigtig end det som du sælger.

Hvis du tænker på din frisør, så er der en overvejende stor sandsynlighed for, at du er rimelig tro mod netop DIN frisør. Din frisør er måske ikke den frisør i Danmark der har vundet flest konkurrencer, eller er specielt uddannet til at klippe i krøller eller økologisk certificeret - men du bliver alligevel ved med at komme. Hun kan endda være dyrere end andre i området, uden at det får dig til at ville finde en anden. Faktisk ved du ikke engang om du måske kunne finde en, der var bedre og måske endda billigere, fordi du er tro mod din frisør. Det er ikke den klipning du får hver gang du kommer, der bliver det afgørende for, om du kommer igen - det er personen og stemningen og kendsskabet- det personlige brand.


Vis dig selv !


Personlig branding giver dine kunder en enestående mulighed for at lære dig at kende, både som virksomhedsindehaver,men også som person. Du er dit brand, du er grunden til, at kunderne vælger dig og ikke en anden, selv om en anden sælger noget tilsvarende. Ved at vise dig selv, din personlighed og fortælle din historie, bliver du relaterbar. Du kan via sociale medier kommuikere ud til en bred skare, og hvis hvem du er, hvad du står for og hvilken service du yder. Bliv et kendt ansigt,som kunderne ønsker at møde. Billeder kan både være en visuel præsentation af dig, men også skabe den stemning du ønsker at dit brand skal udstråle.


Et brand der er konsistent er et godt brand.


Det er vigtigt at dit brand er genkendeligt og konsistent på tværs af platforme. Proffessionelle billeder på tværs af dine platforme som Instagram, Facebook og hjemmeside er vigtige. Der skal være en rød tråd og genkendelighed skaber tillid. Billeder af en høj kvalitet kommuinkerer, at du sætter pris på god kvalitet og ikke går på kompromis som virksomhedsindehaver, hverken med dit brand eller dine produkter.


Det får du med fra en personlig branding session.


Dine billeder skal være unikke for dig og dit brand og kun du ved, hvordan du ønsker dit brand skal fremstå. Forud for en branding session, taler vi sammen om, hvad du forestiller dig at få med fra dagen. Vi udarbejder et moodboard eller en plan, og finder ud af hvad dine billeder skal kommunikere. Dine billeder skal være autentiske, for at have maksimal effekt og de skal kunne bruges til at markedsføre dig og hvorfor du gør, hvad du gør. Dine billeder skal tale til dine kunder.


Når vi har fået aftalt hvad det er du ønsker at få med fra din brading session, skal vi have det sjovt. Vi skal have en masse skønne billeder af dig, i forskellige situationer med forskellige udtryk. Jeg anbefaler en blanding af billeder af dig og billeder af dig, i din virksomhed. Da billederne skal kunne bruges til en variation af ting, er det en god ide at udvælge en varieret garderobe til dagen, så der løbende kan skiftes tøj ,for på den måde at få billeder der kan bruges over en længere periode.Branding portrætter


Efter endt fotografering sorterer jeg og redigerer det bedste fra dagen og de præsenteres for dig, i et online galleri, hvorfra du vælger dem du gerne vil have. Billederne fra din branding session er i høj resolution, så de kan bruges på alle de platforme du måtte ønske. Da vi går efter forskellige udtryk, vil du have nok forskellige billeder til at kunne markedsføre dig selv og din virksomhed på Instagram, Facebook, Linkedin, hjemmeside mm. og kunne udskifte dem fra tid til anden, for at tiltrække ny opmærksomhed.


Tilbud på branding fotografering i en begrænset periode


Jeg har arbejdet som fotograf siden 2010, men branding er en ny niche for mig. Derfor tilbyder jeg i en begrænset periode fra oktober 2022 til marts 2023 branding sessioner inkl. 15 billeder til 2500 kr. Prisen er meget lav og vil stige efter 2023 og jeg har kun mulighed for at tilbyde dette tilbud til få. Så sidder du og tænker at du trænger til at få en visuel stærk og autentisk branding af dig selv og din virksomhed, så er det med at slå til.

Fotografering finder sted i weekender.

Portræt af kvinde i hel figur på en stand med solen i baggrunde af Vejen fotograf Kristina Daley
Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page