top of page
  • Forfatters billedeKristina Daley

Børne- og familie minisessionFamiliefotografering efterår

I weekenden 8. og 9. oktober afholder jeg minisessioner for første og eneste gang i år.


Så er der tid til at få taget smukke billeder af dine børn eller din familie. Det her er det perfekte tilbud til den travle familie, som gerne vil have smukke billeder uden at skulle bruge lang tid på det.

En minisession er det præcist samme som en normal portrætfotografering, men der er max. sat 20 minutter af. I de tyve minutter får vi taget en række forskellige smukke billeder af din familie og børn, så du har mulighed for at vælge præcist de billeder ud, som du elsker mest.

Her er en fantastisk mulighed for, endeligt at være på forkant med julegaver til bedsteforældre og familie.


Hvor foregår det?

Fotograferingen foregår i og omkring Linkdnud (6650). Jeg har forskellige lokationer til forskellige tidspunkter om dagen og det bliver lyset der afgø præcist hvor I bliver fotograferet. Jeg udvælger stedet alt hvilken tid du ender med at booke, for at sikre at du får det absolut bedste med fra dagen.


Hvad koster det?


Prisen er 1000 kr. Du får fotografering + 2 højresolutionsfiler og rabat ved fremkaldelse hos ekstern partner. Beløbet skal betales ved booking. Der err begrænset antal fotograferinger på de udvalgte datoer.Hvornår på dagen foregår det?


Jeg booker fra kl. 10-14 d. 8. og 9. oktober. På den måde kan du finde det tidspunkt der passer ind i din familie eller barns rytme, så vi får de optimale betingelser for fotograferingen og derved de smukkeste portrætter.Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page