Portrætbilleder

Iben-14.jpg
Iben-23.jpg

Portrætbilleder er en passion for mig. Et godt portræt skal ikke bare vise hvor smuk du er udenpå, men vise hvem du er. En portrætfotografering skal være en dejlig oplevelse og den skal være afslappet og hyggeligt og i dejlige omgivelser. Vi planlægger sammen hvor dine portrætfotos skal tages og drøfter f.eks. hvor mange forskellige udtryk du gerne vil have med fra dagen. Portrætbilleder kan anvendes så mange steder og skal planlægges til anledningen. Uanset om du skal bruge dine billeder til personlig branding, albums, væggen eller dit cv, så finder vi sammen den perfekte løsning til dig. 

Portrætfotos

01

Børn

Børnefotografering udendørs. Børn er bedst i naturlige omgivelser, naturen er den bedst ramme og jeg har et ingående kendskab til de smukkeste steder.

03

Personlig branding

Det er vigtigt at se personen bag et brand og det er et vigtigt markendesførings værktøj. Personen i bradingfotos skal ses i sammenhæng med den ydelse eller de produkter der sælges. 

Vi finder den perfekte løsning til dig.

02

Familiefotografering

Dine familie skal fotograferes så den viser hvem I er. Der skal være plads til kram, svingetur, opdagelse, hygge, nærvær og grin. Naturen er jeres perfekte bagggrund. 

04

CV fotografering

Skal du bruge gode portrætfotos til dit cv, skal kvaliteten være i orden. Vi laver en kombination af headshots og smukke portrætter som kan bruges på dit cv og på linkedin og andre sociale platforme.