top of page

Konfirmation
 

Dit barns store dag

Konfirmantionen er en stor dag, både for konfirmanden og for forældrene og bedsteforældre. I dag er konfirmantionen en fest, som de unge mennesker har store forventninger til og mange konfirmander, vil gerne selv sætte et præg på dagen. 

Fotografering af din konfirmand, er en dokumentation af den store og vigtige dag, men også af en meget vigtigt milepæl i de unge menneskes liv. Konfirmations billeder af dagen, bliver et dejligt minde fra den store dag og noget I kan glædes over i mange år fremover. 

En konfirmand fotografering planlægges med hensyn til konfirmanden. Fotograferingen kan finde sted umiddelbart efter konfirmationen, eller på et senere tidspunkt, når det passer ind. Nogle unge mennesker ønsker slet ikke fotografering på dagen, men før eller efter. Uanset hvad I vælger, finder vi en løsning som ender ud i smukke portrætter af konfirmanden og nogle dejlige familiebilleder , hvis dette ønskes. Konfirmand fotograferinge bør aftales så tidligt som muligt, da konfirmationer afholdes over kort og derfor er der en stor sandsynlighed for, at jeg er booket ud, på datoen for dit barns konfirmation.

bottom of page