top of page

Fotograf Vejen

Fotografering af familier, børn og bryllup

33684003116_72bbe0d021_o.jpg

Fotograf med lokalt kendskab

Hvis du ønsker at få en smuk familiefotografering eller smukke og anderledes portrætter af dine børn, er lokalt kendsskab et must. Jeg har boet i Vejen kommune i mere end 14 og er særdeles godt kendt og ved om nogen, hvor der er smukke steder der giver den bedste baggrund for en familiefotografering eller fotografering af børn.

Bryllupsfotografering

Jeg har siden 2010 fotograferet bryllupper og mange af dem netop hvor jeg bor. Bryllupsfotografering kræver grundig planlægning og som lokal fotograf, sættrr jeg en store ære i at møde mine brudepar før den store dag. Når målet er at få de smukkeste bryllupsportrætter og billeder fra dagen, er planlægning vigtig. Sammen planlægger vi fotografering af dagen, gæster, stemningsbilleder og detaljer, som skal foreviges. 

stemmingsbillede-bryllyp.jpg
Konfirmand-fotografering.jpg

Konfirmation

Jeg har i mange år specialiseret mig i at konfirmand fotografering og har stor erfaring med at lave konfirmationsbilleder som I vil elske i årene fremover. At være konfirmantionsfotogaf til dit barns store dag er en ære og jeg planlægger fotograferingen af konfirmanden med jer, så vi er sikre på at I får præcist de portrætter med, som I ønsker.

bottom of page