top of page

Fotografering      
Familie og børn       

Familiefotografering uden opstillede billeder, uden stress og begrænsninger?

Det er det jeg leverer.

Fotografering foregår udenfor, på et  sted i vælger og jeg hjælper gerne med rådgivning om både hvad I kan vælge at tage på, hvor fotograferingen kan foregå og med rådgivning om, hvilket tidspunkt på dagen vil være bedst. 

Mine fotograferinger falder inden for kategorien livsstilsfotografering, hvor de billeder i får med fra jeres fotografering, er autentiske med fokus på hvem I er som familie. I skal have billeder med fra dagen der viser JER som familie og vise de forhold I har til hinanden.

En familiefotografering giver jer et stort udvalg af forskellige billeder at vælge imellem og billeder af hvert enkelt barn, hvis dette ønskes.

Jeres billeder leveres til jer i et smukt online galleri, som I kan dele med venner og familie. I kan købe jeres familiebilleder fra dagen som digitale filer,smukke print og forstørrelser til væggen.

Jeg står altid til rådighed for sparring både forud for fotograferingen og efter, når I skal udvælge produkter. 

En sød kunde har sagt følgende om oplevelsen:

 

Vi er netop blevet fotograferet af Kristina ved Syvårssøerne og kan kun give hende vores varmeste anbefalinger! Det var en virkelig dejlig foto-oplevelse, meget hyggelig, sjov, afslappet og mindede mere om en guidet tur i smuk skov, end en reel foto-seance. Billederne er blevet SÅ gode - naturlige og afslappede. Kristina er rigtig god til at fange vores lille families relationer (og vi ser allesammen godt ud uden dobbelthager og lukkede øjne - halleluja!), og samtidig har hun også fanget et par virkelig gode enkeltbilleder af børnene, som vi er så glade for at have. Vi glæder os til næste gang, Kristina skal tage billeder af os :-)

bottom of page