top of page

Bryllupsfotograf

Portrætter, stemningsbilleder og vigtige detaljer

51389156553_9c171cf564_o.jpg

Bryllupsplanlægning

Jeres bryllup skal foreviges på smukkeste vis. Uanset om det er et lille intimt bryllup eller den helt store fest, så er det en dag, som I vil elske at vende tilbage til igen og igen, Som bryllupsfotograf er det min vigtigste opgave, at I får billeder med fra dagen, som bringer minder og smil frem, hver gang I kigger på dem. Alle brudepar er forskellige og derfor er det vigtigt at jeg som fotograf lærer jeg at kende, før den store dag. Når jeg ved præcist hvad I ønsker og hvad der er vigtigst for jer at få med fra dagen, får vi det bedste resultat og en stresfri oplevelse. Bryllupsportrætterne skal passes ind i dagens program og en liste over de vigtigste familiemedlemmer skal laves, så vi får alt det vigtige med.

L&P-3.jpg

Vielsen

Hvis I skal have mig med under vielsen, skal vi have afklaret en række ting. Præsten er er vigtigt første skridt. Må der fotograferes under vielsen og hvilken regler har jeres præst, for fotografering.Jeg ankommer altid en halv time før, så jeg kan fange stemnigen i kirken før brudens ankomst - den del går hun nemlig glip af. Hvis bruden vil fotograferes under forberedelsen, skal dette også planlægges, da der skal sættes tid af til fotograferingen af brudens forberedelse og detaljebilleder af kjole smykker mm. 

Efter vielsen fotograferes brudeparret på vej ud af kirken, highlights fra lykønskninger, riskastning og evt. kørsel fra kirken.

L&P-3.jpg
43790102124_15919aa3e6_o.jpg

Portrætter og billeder

Som bryllupsfotograf skal jeg give jer de smukkeste billeder fra jeres bryllup. Hvor meget af jeres bryllup jeg foreviger, afhænger af den løsning i vælger. Jeg er med fra start og i en drøftelse finder vi ud af, hvad der er den rigtige løsning for jer. Portrætfotografering af brudepar og familie skal der afsættes tid til og alt efter hvor meget af jeres bryllup jeg skal forevige, vil en opdeling af portrætfotograferingen være hensigtsmæssig, så vi får taget nogle billeder på forskellige tidspunkter af dagen, for maksimalt godt resultat. 

bottom of page