top of page

Personlig branding billeder
 

Som noget nyt tilbyder jeg billeder til brug for personlig branding og sociale medier. Vi er mere visuelt orienterede end nogensinde før. Vi har få sekunder til at fange nogens opmærksomhed og billeder af en høj kvalitet, er et absolut must. Stærke portrætbilleder der viser hvem du er, er en sikker måde at blive bemærket på. Branding billeder kan bruges til såvel personling branding, f.eks. i  forbindelse med Linkedin og CV til  i ansøgning, dating profiler mm. 

Ønsker du at brande dit brand og dig selv, er professionelle billeder til hjemmesiden, Instangram, Facebook, TikTok mm. en af de allerbedste investeringer. Sammen planlægger vi, hvad du skal have med fra dagen. Der vil være tid til at skifte outfits, lokation og derved opnår vi en variation i dine branding billeder, som kan anvendes igen og igen og skabe nyt indhold, på det mange forskellige platforme. 

Uanset hvad du skal  bruge branding billeder til, arbejder vi sammen om at skabe det udtryk, som netop du ønsker. 

Personlig branding

Som noget nyt tilbyder jeg billeder til brug for personlig branding og Sociale medier. Det er vigtigt at vise sig frem på de forskellige platforme og det er af stor betydning, at det der vises frem er af høj kvalitet og at der kommer nyt at vise frem.

Tilbud på fotografering

 Jeg kører med et intro tilbud i efterår/vinter 2022/2023, hvor du kan få lavet en branding session til en intro pris. 

Du kan få en times fotografering, 15 billeder i højresolution til kun 2500 kr. inkl. moms. Kørsel afregens separat. Fotografering foregår i weekender.

Bestil nu, så du sikrer dig branding billeder til vinteren, så du er klædt helt på til markendsføring af dig selv og/eller din virksomhed. 

Personlig branding foto af unge kvinde på en strand
Branding billede ung kvinde
Personlig brannding portræt kvinde
bottom of page