top of page

Fotografering af børn

Børne fotograf Vejen og Trekantsområdet

Børnefoto af yndige pige med blomsterkrans -Vejen

Fotografering udendørs

Børn er bedst i naturlige omgivelser og ikke på et baggrundstæppe bagved nogle store strober. Jeg har specialiseret mig i at fotografere børn og har mere end 10 års erfaring med den genre. Jeg bor i Vejen kommune og kender utallige smukke steder både inden for Vejens kommune grænse, men også i Kolding og Vejle og Rømø.

Fotografering hjemme hos jer, I vante omgivelser er absolut også en mulighed.

Når I booker en fotografering, finder vi ud af, præcist hvor fotograferingen skal foregå.  

42168725410_2ef35cdf47_k.jpg

Planlægning og forbedredelse

Når først vi har fået styr på, hvor jeres fotografering skal findes sted, er det en god ide at tænke over beklædning. Tøjvalg spiller en kæmpe rolle og skal afstemmes med evt. søskende, der også skal fotograferes. Sæsonen spiller også en rolle. Jeg vejleder jer gerne og øser ud af min mangeårige erfaring, så det bliver en sjov oplevelse for både børn og voksne.

En fotografering tager ca. 1 time.

Portræt af smuk pige - Vejle
Portræt af legende barn - Brørup

Billeder

Mine billeder er dynamiske og naturlige. Jeg fanger børnenes personlighed og når jeg leverer billederne til jer, vil det være en blanding  af portrætter og mere dokumentariske billeder. Jeg garanterer altid at levere  25 fuldt redigerede billeder efter endt fotografering og jeg der er mulighed for at købe digital filer, print, albums og andre lækre produkter. 

bottom of page