top of page

Familiefotograf

Vejen og Trekantområdet
 

Velkommen til Kristina Daley Fotografi, din lokale fotograf til familie, børn, gravide , nyfødte og livets særlige begivenheder.

Livsstilfotografering er mit speciale

Når jeg skal fotografere din familie eller dine børn, vil jeg gerne skabe levende minder og vise personligheder. En fotografering skal være en oplevelse og ende ud i smukke autentiske billeder, hvor du kan genkende dig selv og din familie og billederne skal udstråle kærlighed og omsorg. Livsstilsfotografering er egnet til både fotografering af familer, børn og nyfødte. 

Livsstilfotografering af familier, børn og nyfødte  fokuserer på at fange autentiske og naturlige øjeblikke i familiens liv. I modsætning til mere traditionel portrætfotografering, der kan være mere opstillet  og planlagt, fokuserer livsstilfotografering på at fange øjeblikke og situationer, der afspejler familiens personligheder og hverdag.

Som  livsstilfotograf kan  jeg hjælpe med at skabe en afslappet og tryg atmosfære, hvor familier og børn føler sig trygge og kan være sig selv og på den måde skaber vi  smukke og autentiske billeder, der fanger øjeblikke og følelser, der er unikke for din familie.

Livsstilfotografering er en fantastisk måde at fange de unikke bånd og relationer mellem familiemedlemmer på, hvor familiem kan nyde hinandens selskab og skabe minder, mens jeg som fotograf fanger minderne på kameraet.

 Mit fokus er på nærhed, kærlighed og ægte udtryk. 

Se dig omkring og send mig en besked, jeg vil elske at få dine minder foreviget for dig

Kristina Daley, Fotograf Vejen

bottom of page